Kacsur Eszter

- Referenciák -

Kacsur Eszter

Kacsur Eszter vagyok, az Arkhadome alapítója.

Több, mint 15 éves szakmai múlttal rendelkezem; az üzleti szférában coach-ként és trénerként, valamint szervezetfejlesztési tanácsadóként tevékenykedem, emellett pedig pszichológiai tanácsadással is foglalkozom szintén vállalatok dolgozói számára, valamint magánpraxisban. 

Az évek során számos kis-, közép- és nagyvállalat életében vettem részt, komplex feladatokkal és szerteágazó tevékenységekkel, amelyeknek közös pontja mindig a változás és a fejlődés célja volt. 

Pszichológusi szemléletemet erőteljesen formálta az analitikus pszichológia: a Magyar C. G. Jung Analitikus Pszichológiai Egyesület képzései, valamint 200 óra analitikusan orientált sajátélményű terápia révén; de emellett kognitív (Nemzetközi Sématerápiás Egyesület Sématerapeuta képzési programjának moduljai és Brainspotting Alapképzés), humanisztikus (Gestalt-workshopok), valamint alternatív terápiás technikákat is elsajátítottam (NLP, OH-kártya, integrál pszichológia) és a PSYCH-K Mester Facilitátori oklevelet is megszereztem.

Úgy gondolom, hogy mindannyiunk életében -akár magánemberként, akár a munkánk során – előfordulhat, hogy olyan nehézségekkel találjuk szemben magunkat, amelyekkel nem sikerül megküzdenünk: korábbi megoldási módjaink már nem működnek, az újakat pedig még nem találtuk meg. A tevékenységeim célja, hogy segítsen túljutni ezeken az elakadásokon mind egyéni, mind csoportos szinten.

Énekes Katalin

Énekes Katalin vagyok, tréner.

A szakmai életemben az elmúlt tíz év rendkívül izgalmas és inspiráló volt.

Országosan kiemelt EU-s oktatási projektekben közreműködtem trénerként és mentorként egyaránt (TÁMOP, EFOP, VEKOP). Részt vettem a tréneri oktatóanyag összeállításában és a digitális fejlesztésében is.

Mentori szemléletemet meghatározza a Cambridge Egyetem és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola train the trainer képzése és a számos személyiségformáló képzés (stresszkezelés, érzelmi intelligencia, NLP, konfliktuskezelés, kompetenciafejlesztés, digitális kompetenciák, mentálhigiénia).

Az egyre gyorsabban változó világ kihívásai mindannyiunk számára új, kreatív megoldásokat igényelnek. A tréning során fontos szempont számomra, hogy stresszmentes, motiváló, pozitív környezetet teremtve az egyénre szabott megoldási stratégiák fejlesztésével eredményesebbé, hatékonyabbá és sikeresebbé váljon a résztvevők élete.

Úgy érzem, hogy a tréning területén megtaláltam az igazi szenvedélyemet, hogy empátiámmal, precizitásommal, szakmai tudásommal elérjem azt, hogy mindenki önmaga legjobb változata legyen.

énekes katalin

- Referenciák -

(Visited 255 times, 1 visits today)