Miben tudunk segítséget nyújtani?

Szolgáltatások

Tekintsd meg széles körű szolgáltatásainkat.

Szervezetfejlesztés

A szervezetfejlesztés a munkavállalók meggyőződéseinek, hozzáállásának vagy viselkedésének tervezett, szisztematikus megváltoztatása, amely a vállalat növekedését szolgálja.

Coaching

A coaching egy olyan célorientált folyamat, melynek során a coach segítségével azonosíthatjuk céljainkat, hogy hol tartunk a megvalósításuk felé vezető úton, és hogyan érhetjük őket el.

Pszichológiai tanácsadás

A pszichológus szerepe, hogy egy biztonságos és támogató térben felfedezhessük, kik vagyunk és mit akarunk az életben.

HR tanácsadás

A célunk egy olyan vállalati kultúra létrehozásához hozzájárulni, amelyben az embert valóban a legfontosabb erőforrásként kezelik.

Everything DiSC programok

Indítsa el embereit az úton a személyre szabott visszajelzésektől a kultúraváltásig.

„Az Öt Viselkedésmód” – csapatfejlesztő programok

Segítünk az embereknek felfedezni, hogyan lehet egy igazán összetartó és hatékony csapatot építeni.

Az elhatározástól a sikerig

Elhatározás a változásra
1. Megszületik az elhatározás, hogy változást szeretnél
Akár régóta érlelődik ez benned, akár egy friss felismerés eredménye, gratulálok hozzá! Ezen döntés meghozása és az első lépések megtétele a legnehezebb. Sokszor ugyanúgy teszünk hosszú időn keresztül, miközben bízunk a csodában, hogy egy nap valami majd megváltozik. Azonban ha ugyanazt tesszük, mint idáig, akkor ugyanaz fog történni, mint idáig.
Elhatározás a változásra
Időpontfoglalás
2. Időpontot foglalsz
Természetesen külső segítség nélkül is lehetséges elérni a kívánt változást, azonban sokkal nehezebb, több időt és energiát igényel, mivel egy külső szem nélkül talán fel sem tudjuk reálisan mérni a helyzetünket, így a szükséges beavatkozási módokat sem tudjuk minden esetben hatékonyan megtervezni. Az én hivatásom az, hogy ebben segítsek neked: egy beszélgetés során feltérképezzük a helyzetet, körvonalazzuk a problémákat és a lehetséges megoldásokat. Az első konzultációs óra ingyenes.
Időpontfoglalás
Analízis
3. Az analízis során felmérések, interjúk
Ha elkezdjük a közös munkát, első lépésben különböző felmérésekkel és interjúkkal ásunk le a probléma gyökeréig, hogy a legszemélyreszabottabb fejlesztési tervet állíthassuk össze, legyen az csoportos képzés, egyéni vagy csapat-coaching, vagy pszichológusi segítségnyújtás.
Analízis
Fejlesztés
4. A fejlesztés folyamata
Változatos, innovatív és garantáltan eredményt produkáló eszközöket és megoldásokat alkalmazunk a fejlesztési folyamatban, amelynek átlagos időtartama 3-12 hónap között mozog.
Fejlesztés
Utókövetés
5. Az utókövetésre is nagy hangsúlyt fektetünk
A folyamat lezárása után megmérjük annak eredményességét, valamint az eredmények fenntartása érdekében időszakos lekövetést alkalmazunk.
Utókövetés
Év tapasztalat
1
Pszichológiai képesítés
1
Vállalati projekt
1 +
Ötcsillagos vélemény
1

Gyakran ismételt kérdések

Kérdésed van? Lehet itt azonnal választ kapsz rá!

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

(Visited 70 times, 1 visits today)