Miben tudunk segítséget nyújtani?

Everything DiSC® programok

Tekintsd meg szolgáltatásunk részletes leírását!

Miért éppen az Everything DiSC-et válasszam?

A DISC az emberi viselkedéseknek egy olyan, közel 100 éve létező pszichológiai modellje, amely már Magyarországon is egyre ismertebb és népszerűbb. Sokan „szín-teszt”-ként ismerik, és a típusokat a különböző színekkel azonosítják, ám ez félrevezető lehet, mert az eredeti modellben a színeknek nincs jelentősége, a modell alapja kizárólag a DISC mozaikszó, és az e mögött lévő jelentés. Így különböző tesztek különböző színeket használhatnak, tehát pl.: a „C”, azaz a „Lelkiismeretes”-típus ugyanúgy lehet kék, ahogyan sárga is, vagy bármi más, attól a „C”-típus még ugyanazokat a tulajdonságokat és hajlamokat jelenti.

Az általunk alkalmazott Everything DiSC-módszert az amerikai Wiley (John Wiley & Sons, Inc.) fejlesztette ki, egy több, mint 200 éves, multinacionális kiadóvállalat, amely elsősorban tudományos könyvkiadásra és oktatási anyagok előállítására összpontosít. A 2000-es évek elején ők fejlesztették ki a -napjainkra már széles körben alkalmazott – DISC-típusok kör alakú ábrázolását, a korábbi, vonalakkal történő megjelenítés helyett. Azóta pedig számos területre adaptálták a DISC-modellt. Minden, általuk létrehozott Everything DiSC-termék, pl.: felmérés, elemzés és oktatási anyag mögött komoly kutatómunka áll, a pszichológiai eszközökre vonatkozó hitelesítési elvárások teljesítésével, amelyek garantálják ezen eszközök megbízható és pontos működését.

Hosszú évek óta előszeretettel használom a DISC-modellt a munkám során, és ennek többféle megközelítését is megismertem. Úgy véljük, hogy az Everything DiSC termékekre jellemző magas minőség és komplexitás egyedülálló a piacon, így tökéletes választásnak érzzük ahhoz a törekvésünkhöz, hogy valódi értékteremtő tevékenységet végezhessünk ügyfeleink számára.

Everything DiSC® programok:

A MAI MODERN MUNKAHELYEK MÉLYEBB RÉTEGEKBE HATOLÓ MEGÉRTÉSE

Az Everything DiSC® tanulási élményekbe való folyamatos befektetéssel biztosítjuk a magas színvonalú megoldásokat, amelyek megfelelnek a mai modern szervezetek folyamatosan változó igényeinek.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚ INNOVÁCIÓ ÉS TERVEZÉS

Minden egyes Everything DiSC®-tanulási programot egy ismétlődő tervezési folyamat segítségével alakítunk ki, amely magában foglalja a mennyiségi méréseket, a minőségi visszajelzéseket és a béta tesztelés több fordulóját. Ez a minőségre való összpontosítás biztosítja, hogy az élmény minden alkalommal magával ragadó és élvezetes legyen, és minden alkalommal működjön.

ÉLVONALBELI PIACI ISMERETEK

A világszerte több ezer résztvevővel végzett folyamatos kutatás révén az Everything DiSC® folyamatosan finomítja a piacról alkotott elképzeléseit. Az eredmény az innováció iránti elkötelezettség, amely a mai szervezetek előtt álló kihívásokra ad választ – most és a jövőben is.

SZAKÉRTELEM A SZEMÉLYISÉGMÉRÉSBEN

A több, mint 40 éves tapasztalattal az Everything DiSC a folyamatos pszichometriai kutatást és a számtógépes adaptív tesztelést helyezi előtérbe az érvényesség, a megbízhatóság és a mai globális munkaerő szempontjából való relevancia biztosítása érdekében. Ez a szigor biztosítja, hogy az Everything DiSC összes személyre szabott profilja a kérdőíveket kitöltőktől 90% feletti pontossági értékeléseket szerezhet.

TRANSZFORMÁLÓ HATÁSÚ TANULÁS, AMI MŰKÖDIK

Az Everything DiSC® tanulási élményekben rejlő felismerések és „aha”-pillanatok nem véletlenül történnek. Ez az Everything DiSC-modell és a transzformáló hatású tanulási megközelítésünk kombinációjának eredménye, amely valódi viselkedésváltozást eredményez.

SZEMÉLYRE SZABOTT TANULÁS

Adatok halmaza helyett minden egyes Everything DiSC-profil személyre szabott, az egyén DISC-stílusára írt, és megvalósítható ötleteket tartalmaz. A profil életre kel a csoportos tréningeken szerzett tapasztalatokban, amelyek bevonják és tanítják az érdeklődőket, ösztönözve a valós alkalmazást és a tartós viselkedésváltozást.

AZ EVERYTHING DISC-KÖR-ÁBRA

A legtöbb DISC-szolgáltatótól eltérően az Everything DiSC személyiségértékelés pontos eredményei a DiSC®-kör ábrán keresztül jelennek meg. Ez a térkép lehetővé teszi minden tanuló számára, hogy intuitív módon felismerje és megértse önmagát, és azt, hogy hogyan viszonyul másokhoz a munkahelyen.

A CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK UTÁN

Az Everything DiSC utókövetési erőforrás-csomagja a DISC-et még sokáig életben tartja a képzési esemény után is. Ezek az erőforrások lehetővé teszik minden egyes tanuló számára, hogy elmélyedjen saját DISC-stílusában, hasznos tippeket kapjon, és közös nyelvet alakítson ki kollégáival, ami hatékonyabb interakciókhoz vezet az egész szervezeten belül.

BIZONYÍTOTT ELÉGEDETTSÉG

A szervezetek és a résztvevők 97%-os elégedettségi mutatójával világszerte, biztos lehet benne, hogy az Everything DiSC nem csak megfelel az elvárásoknak, hanem messze túl is szárnyalja azokat.

SZAKEMBEREK ELIT HÁLÓZATA

Az Everything DiSC termékeit kizárólag tanácsadók, trénerek és coach-ok elit hálózatán keresztül biztosítjuk az Ön számára. Partnereink ezen hálózata elkötelezett minden egyes Everything DiSC megoldás megfelelő használata mellett, és felhatalmazást kap arra, hogy minden egyes tanulási tapasztalatot az ügyfelei egyedi körülményeihez igazítson. Indítsa el vállalatát az Everything DiSC-kel a személyre szabott visszajelzésektől a tartós kulturális változásig vezető úton.

GLOBÁLIS BIZALOM ÉS HATÁS

A szervezetek világszerte megtapasztalták az Everything DiSC erejét. A DISC összesen 8 millió résztvevőre gyakorolt hatást több, mint 130.000 szervezetben, és 14 nyelven érhető el a világ több, mint 70 országában.

Az Everything DiSC® egy kiváló személyiségfejlesztő program, mert azonnali és tartós hatást gyakorol az emberek teljesítményére és a szervezetek kultúrájára.

Everything DiSC® programok előnyei:

Évente több, mint 1 millió ember fedezi fel, hogy a DiSC hogyan javítja az eredményességet, a csapatmunkát és a kommunikációt könnyen használható és érthető módon.

Az Everything DiSC®-megoldások széles skálája a legmegfelelőbb eszköz arra, hogy segítse Önt és csapatát abban, hogy:
• könnyed és közvetlen, mégis biztonságos párbeszédet folytassanak
• közös nyelvet használjanak az optimális kölcsönös megértés érdekében
• feltárják az egyéni prioritásokat és viselkedési stílusokat
• gyakorlati útmutatást és bevált taktikákat kapjanak a munkakapcsolatok hatékony javításához
• megelőzzék a konfliktusokat és növeljék az egyetértést.

Az egyes résztvevők személyre szabott módon ismerhetik meg saját viselkedési stílusukat a jelenlegi és korábbi munkakörnyezetükben. A profil-leírások személyre szabottan készülnek, bátorító és nem ítélkező módon mutatják be a személyes jellemvonásokat. Mindezt gyakorlati tanácsokkal és javasolt stratégiákkal kombinálják, amelyek azonnal alkalmazhatók.

A trénerek és facilitátorok több évtizedes kutatási háttérrel rendelkező, valid és megbízható DiSC-felmérések, segédanyagok, interakciós térképek és exkluzív nyomonkövetési riportok előnyeit élvezhetik. A DiSC használata a tréningek vagy workshopok után is életben tartható a MyEverything DiSC® interaktív tanulási portálon való aktív tagsággal is; itt a programban résztvevők korlátlan hozzáférést kapnak a DiSC-kel kapcsolatos, igény szerinti betekintésekhez és a DiSC valós munkahelyi helyzetekben való alkalmazásának stratégiáihoz.

Az Everything DiSC® kiemelkedik a személyiségfejlesztő képzési programok közül, mert azonnal és tartós hatást gyakorol az emberek teljesítményére és a szervezeti kultúrára.

Melyik DiSC-terméket válasszam?

A szervezetben bárki számára alkalmazható, munkakörtől vagy szereptől függetlenül, a hatékonyabb kapcsolatok kialakításáért, és a munkahely minőségének javításáért.

Vonjon be minden egyes embert a hatékonyabb munkahelyi kapcsolatok kiépítésébe.

Az Everything DiSC Workplace® egy olyan csoportos és egyben személyre szabott tanulási élmény, amely – egy kutatások által hitelesített modellt alkalmazva – a szervezet minden tagjának hasznára válhat – függetlenül a beosztástól vagy munkakörtől – a hatékonyabb munkahelyi kapcsolatok kiépítésében.

A program arra tanítja a résztvevőket, hogy megértsék önmagukat és másokat, miközben megtanulják értékelni a különböző preferenciákat és értékeket, amelyeket minden egyes ember a munkahelyére hoz. A személyre szabott meglátások és a megvalósítható stratégiák segítségével a résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazkodjanak mások stílusához, ami végső soron javítja az elkötelezettséget, az együttműködést és a munkahely általános minőségét.

Az Everything DiSC Munkahelyi® Profil a következőkre fókuszál:

 • Az Ön saját DiSC®-stílusának felfedezése
 • Mások stílusának megértése
 • Hatékonyabb kapcsolatépítés
 • Az “Emberekben olvasás” és a csapattagok összehasonlításának lehetősége (opcionális)

A Profil:

 • a személyre szabott, 20 oldalas profil a résztvevők számára feltárja a viselkedésüket vezérlő prioritásokat, megmutatja, mi az, ami természetes számukra, és mi az, ami kihívást jelenthet a másokkal való interakció során;
 • megvalósítható stratégiákat ajánl arra, hogy minden szinten erősítsék a munkahelyi emberi kapcsolataikat;
 • a profil önmagában vagy a kísérő képzéssel együtt is használható; így külön megvásárolható.

Fejlessze a virágzó életteli kultúra támogatásához szükséges érzelmi intelligenciát.

Az Everything DiSC® Agile EQ™ egy olyan csoportos képzés és egyben személyre szabott tanulási élmény, amely megtanítja a résztvevőket arra, hogy felismerjék az adott helyzet által megkívánt érzelmi és interperszonális szükségleteket, és ennek megfelelően reagáljanak.

A DiSC® személyre szabott meglátásait az aktív érzelmi intelligencia fejlesztésével kombinálva a résztvevők felfedezik a munkahelyi interakciók agilis megközelítését, és megtanulnak a komfortzónájukon kívül reagálni, ami képessé teszi őket arra, hogy bármilyen helyzet követelményeinek megfeleljenek. Ezen a félnapos képzésen a résztvevők felfedezik EQ erősségeiket, felismerik EQ-potenciáljukat, és elkötelezik magukat a rugalmasság fejlesztésére irányuló személyre szabott stratégiák mellett. Az eredmény egy érzelmileg intelligens munkaerő lesz, mely elősegíti a virágzó és élettel teli szervezeti kultúra megteremtését és fenntartását.

Az Everything DiSC® Agile EQ™ Profil a következőkre koncentrál:

 • Az Ön DiSC-stílusának felfedezése
 • Az Ön EQ erősségeinek megértése
 • A rugalmasság fejlesztésére irányuló, személyre szabott stratégiák melletti elköteleződés

 

A Profil

 • értékes betekintést nyújt a résztvevőknek, amely segít az érzelmi intelligencia fogalmának feltárásában és a munkahelyi interakciók rugalmas megközelítésében;
 • a személyre szabott, 26 oldalas profilban a résztvevők felfedezik DiSC-stílusukat, megismerik a reakcióikat és interakcióikat alakító ösztönös gondolkodásmódokat, felismerik azokat a lehetőségeket, amelyekkel túlléphetnek azon, ami természetes számukra, és megvalósítható stratégiákat kapnak, amelyekkel rugalmasabban közelíthetik meg a társas és érzelmi helyzeteket;
 • a profil önmagában vagy a megvásárolható kísérő képzéssel együtt is használható.

Három tényező, amellyel a vezetők munkája egyszerűvé válik: Jövőkép, Összehangolás és Végrehajtás. Az összegyűjtött legeredményesebb tapasztalatokon alapuló Work of Leaders a valós világ igényeihez igazodik, mélyreható beszélgetéseket generál és világos utat mutat a cselekvéshez.

Befolyásos vezetők létrehozása a Jövőkép, az Összehangolás és a Végrehajtás folyamatán keresztül.

Az Everything DiSC Work of Leaders® profil egy kutatással igazolt tanulási modellt használ ahhoz, hogy egy rendkívül személyre szabott tanulási élményt hozzon létre.

A profil vezetőknek ajánlott, specifikus és részletes információkkal, többek között tippekkel, stratégiákkal és cselekvési tervekkel segíti a vezetőket abban, hogy hatékonyabbá váljanak.

A valós világ igényeihez igazodik

A Jövőkép, Összehangolás és Végrehajtás keretrendszerét használva a Work of Leaders arra ösztönzi a vezetőket, hogy megértsék saját vezetői magatartásukat, és azt, hogy ezek a magatartásformák hogyan befolyásolják hatékonyságukat. A gazdag, meggyőző narratíva mélyebbé teszi a tényeket, az erős vizuális elemek pedig a kulcsfontosságú üzenetek illusztrálásával támogatják a tanulási folyamatot.

Mélyreható beszélgetéseket generál

A Work of Leaders program következetesen gondolatébresztő, új beszélgetésekre és perspektívákra ösztönöz, függetlenül a vezető ismereteitől vagy tapasztalatától. Lehetőséget ad a tanulás és tapasztalatszerzés bármely szintjén lévő vezetők számára, hogy elgondolkodjanak azon, hogyan közelítik meg munkájuk egyes lépéseit. A Work of Leaders emellett a csapatról és a szervezetről való elmélkedésre és vitára is ösztönöz.

Világos utat biztosít a cselekvéshez

A Work of Leaders program személyre szabott tippekkel és stratégiákkal segíti a vezetőket a cselekvésben, amelyek világos irányt mutatnak és könnyen alkalmazhatók. A kontextus-specifikus visszajelzések és a fejlődési lépések, valamint a hasznos esettanulmányok megmutatják, hogy a fejlődés hogyan valósulhat meg a való életben.

Célja, hogy segítsen a résztvevőknek megfékezni a destruktív viselkedésformákat, hogy a konfliktusok produktívabbá válhassanak, végső soron javítva a munkahelyi eredményeket és kapcsolatokat.

Használja ki a konfliktusokban rejlő lehetőséget a destruktív viselkedés produktív válaszokká alakításával.

Az Everything DiSC® Productive Conflict a kellemetlen interakciókat erősebb kapcsolatokká alakítja át.

A munkahelyi konfliktus elkerülhetetlen. Az Everything DiSC® Productive Conflict segít a résztvevőknek javítani önismeretüket a konfliktusos viselkedésmódok terén az alábbiak révén:

 • Önmagunk és mások mélyebb megértése a konfliktusokban
 • A destruktív viselkedésmódok felismerése és megértése
 • A destruktív viselkedés produktívabb válaszokká való átformálásának technikái megismerésével

A 22-oldalas profil a következőkben segít:

 • a destruktív és produktív konfliktusok során mutatott viselkedésmódok feltárása minden egyes DiSC-stílusnál;
 • megtanítja, hogyan lehet a konfliktusokra adott egyéni válaszaikat kezelniük;
 • személyre szabott kommunikációs stratégiákat mutat be, amelyeket a kollégákkal való konfliktusokban alkalmazhatnak.

A profil önmagában is használható, vagy egyben megvásárolható a kísérő képzéssel együtt.

Megmutatja a vezetőknek, hogyan hozzák ki a legjobbat az egyes alkalmazottakból. Megismerik, hogyan értelmezzék a munkavállalók stílusát, és hogyan igazítsák ehhez saját stílusukat a hatékonyabb vezetés érdekében.

Hozza ki a legjobbat bármelyik menedzserből.

Az Everything DiSC Menedzsment® Profil egy kutatással igazolt tanulási modellt használ ahhoz, hogy egy rendkívül személyre szabott tanulási élményt hozzon létre.

A profil vezetőknek ajánlott, specifikus és részletes információkkal, többek között tippekkel, stratégiákkal és cselekvési tervekkel segíti a vezetőket abban, hogy hatékonyabbá váljanak.

A résztvevők a DiSC®-modell segítségével elmélyítik önmaguk, közvetlen beosztottjaik és saját feletteseik megértését, miközben megtanulják, hogy a saját vezetési stílusuk hogyan befolyásolja a döntéshozatali, időgazdálkodási és problémamegoldási megközelítésüket. A résztvevők olyan konkrét stratégiákkal távoznak, amelyek segítenek nekik alkalmazkodni közvetlen beosztottjaik stílusához, és lehetővé teszik számukra, hogy a legjobbat hozzák ki az embereikből.

Az Everything DiSC Menedzsment® Profil a következőkre koncentrál:

 • Az Ön DiSC-menedzsment stílusa
 • Irányítás és Delegálás
 • Mások motiválása és fejlesztése
 • Együttműködés a közvetlen felettessel

Segítsen az értékesítőknek jobban kapcsolódni az ügyfeleikhez azáltal, hogy megismerik a DiSC értékesítési stílusukat, megértik az ügyfeleik vásárlási stílusát és a saját értékesítési stílusukat az ügyfeleik vásárlási stílusához igazítják.

Támogassa értékesítőit azon készségek megszerzésében, amelyekkel alkalmazkodni tudnak az ügyfelek preferenciáihoz és elvárásaihoz.

Az Everything DiSC® Értékesítőknek szóló program egy kutatással igazolt tanulási modellt használ ahhoz, hogy egy rendkívül személyre szabott tanulási élményt hozzon létre, amelynek célja, hogy segítse az értékesítőket abban, hogy olyan sikeres vásárlói kapcsolatokat teremtsenek, amelyek javítják az eredményességüket.

Ez a program megtanítja a résztvevőket arra, hogy a természetes értékesítési stílusukon túllépve hatékonyabban alkalmazkodjanak ügyfeleik preferenciáihoz és elvárásaihoz – függetlenül az ügyfél egyedi vásárlási stílusától. A program az értékesítésben jól használható, specifikus információkkal szolgál, többek között tippekkel, stratégiákkal és cselekvési tervekkel segít az értékesítőknek hatékonyabbá válni.

Az Everything DiSC Értékesítői® profil a következőkre fókuszál:

 • Az Ön DiSC stílusának bemutatása
 • Az ügyfelek vásárlási stílusának felismerése és megértése
 • Értékesítési stílusának hozzáigazítása az ügyfél vásárlási stílusához
 • Hogyan igazítsa a DiSC®-stílusát a vevő igényeinek megfelelően

 

A Profil

 • segít a résztvevőknek jobban megérteni önmagukat, ügyfeleiket és kapcsolataikat;
 • a 23 oldalas profilban a résztvevők feltárják saját értékesítési stílusukat, valamint azt, hogy erősségeik és kihívásaik hogyan befolyásolják értékesítési magatartásukat;
 • segít továbbá felismerni az egyes vásárlási stílusokra jellemző egyedi viselkedési formákat, és olyan stratégiákat mutat, amelyekkel értékesítési stílusukat az ügyfeleik igényeihez igazíthatják, javítva ezzel hatékonyságukat és sikerességüket;
 • a profil önmagában vagy a megvásárolható kísérő képzéssel együtt is használható.

Egyesíti a 360-fokos értékelések legjobb tulajdonságait a DiSC egyszerűségével és erejével, valamint három személyre szabott stratégiával a vezetői hatékonyság javítására. Mindenki számára, aki a 360-fokos visszajelzést a vezetői fejlődés elemeként szeretné használni, legyen szó kezdő vagy tapasztalt vezetőről.

Növelje a vezetői hatékonyságot a dinamikus 360-fokos visszajelző eszközünkkel.

Egy vadonatúj 360-fokos felmérés, végre a DiSC-kedvelők számára is. Az Everything DiSC 363® for Leaders egyesíti a 360-fokos visszajelzés legjobb tulajdonságait a DiSC® egyszerűségével és erejével, valamint három stratégiával, amelyek akár azonnal alkalmazhatók. Az eredmény egy olyan 360-fokos élmény, amely hasznosabb és érdekesebb a legtöbb hasonló felméréshez képest.

Miben más a 363-felmérés?

Először is, kivettük belőle a 360-fokos visszajelzés szúrósságát.

Sok vezető számára a 360-fokos visszajelzések frusztráló élményt jelentenek. Sok esetben a visszajelzésen nem elég pontosak, és ezáltal mérsékelten hasznosak. A legrosszabb esetben pedig akár arra szolgálhatnak, hogy egyesek név nélkül álljanak bosszút egy-egy kollégán. Végül pedig akár a fejlődési folyamatot is kisiklathatják.

Exkluzív, kiválasztható megjegyzésfunkciónkkal, a ’CommentSmart’-tal az értékelők célzott, kiegyensúlyozott, építő jellegű visszajelzést adhatnak, amelyet a vezető ténylegesen felhasználhat. Ez az időtakarékos opció lehetővé teszi az értékelők számára, hogy a minősítéseket a körültekintően kialakított megjegyzések listájából választva bővítsék ki az értékeléseket.

 Végül pedig megválaszoltuk az „És most hogyan tovább?”-kérdést.

Sok 360-fokos felmérésnél a vezetők válasza az lehet, hogy „Most mit tegyek? Mi a következő lépés?” Az Everything DiSC 363® for Leaders úgy ad választ erre a kérdésre, hogy a vezetők számára megnevezi azt a három dolgot, amelyre összpontosíthatnak a vezetői hatékonyságuk javítását célzó stratégiákkal, és amelyeket akár azonnal átültethetnek a gyakorlatba.

Az Everything DiSC 363® for Leaders tehát a következőkre koncentrál:

 • A vezetői hatékonyság javítását célzó stratégiák.
 • Világos vizuális és narratív stílus az adatok hatékony értelmezéséhez.
 • Fókuszált, kiegyensúlyozott és konstruktív visszajelzés, amely lehetővé teszi a fejlődést és a tanulást.

 

A profil a következőket tartalmazza:

 • 22+ oldalas riport a vezetőről, kutatással hitelesített modell alapján
 • intuitív, könnyen olvasható vizuális elemek
 • adatokban és visszajelzésekben gazdag anyag
 • az értékelők hozzáadott megjegyzéseinek átfogó listája
 • három stratégia a hatékonyság javítására.

 

Az egyes vezetők felméréséhez korlátlan számú értékelő adható hozzá, a következő csoportokban:

 • Közvetlen beosztottak
 • Kollégák
 • Felettes(ek)
 • Egyéb területek dolgozói

Fedezze fel az emberek bevonásának és összekapcsolásának új módját a Catalyst™-platformon történő virtuális tanulással. Kifejezetten a szervezet egészére kiterjedő használatra fejlesztették ki.

Fedezze fel az emberek közötti kapcsolatok új szintjét!

A kultúra számít! – A szervezeti kultúra kiszámíthatatlan és folyamatosan változó kihívásokkal néz szembe. Ön is tudja, hogy vállalatának aktív részt kell vállalnia egy olyan kultúra kialakításában, amely támogatja a morált, a megújulást és a folyamatos sikert. Lehet, hogy lehetetlennek tűnik eldönteni, hol és hogyan kezdjen hozzá – de mi segíthetünk. Bemutatjuk az Everything DiSC Workplace®-t a Catalyst™-weboldalon.

A Catalyst™ egy magával ragadó, digitális tanulási platform, amely segít a szervezeteknek kultúrájuk alakításában azáltal, hogy az embereket felvértezi a hatékonyabb munkahelyi interakciókhoz szükséges társas és érzelmi készségekkel.

Transzformáló hatású tapasztalat és Virtuális tanulás egyben: Az Everything DiSC Workplace® on Catalyst™ a következőkből áll:

 1. Az Everything DiSC® felmérés
 2. Catalyst™ – a személyre szabott, igény szerinti tanulási platform
 3. Munkahelyi Catalyst™ tréning (online vagy személyes részvétellel)

 

Az Everything DiSC® kérdőív kitöltésével, a Catalyst™ platform használatával és tréner által vezetett képzés kombinálásával a résztvevők:

 • Felfedezik DiSC®-stílusukat
 • Elmélyítik önmaguk és mások megértését
 • Megtanulják, hogyan építsenek jobb kapcsolatokat másokkal
 • Valós idejű tippeket kapnak a kollégáikkal való hatékonyabb interakciókhoz
 • Lerakják az alapjait a jövőbeli társas és érzelmi készségfejlesztő tréningeknek
(Visited 212 times, 1 visits today)